TITLE

DESCRIPTION

Zene és alvás

alvo-baba4-450

A zenehallgatás szinte bármikor nyugtató hatású, de este egészen biztosan nagy segítség lehet.

Fontos tudni, hogy a kisgyermekek alvásciklusai nem azonosak a felnőttekével. Ők először egy felületes alvó fázisba kerülnek és csak kb. 20 perc elteltével jutnak el a mély álom fázisába. A felnőttek sokkal hamarabb, szinte rögtön az elalvás után mély álomba merülnek. Azt sem szabad elfelejteni, hogy mi felnőttek rengeteg „alvást előkészítő” cselekményt végzünk. Hosszasan mosakszunk, átöltözünk, készülünk az ágyba, olvasunk vagy – rosszabb esetben – tévézünk még elalvás előtt.

A babáknak és a kisgyermekeknek a mese, vagy a zenehallgatás lehet az a segítség, ami eljuttatja őket a mély álom fázisáig. Véleményünk és az Álomszép lemezekkel végzett tesztek alapján kijelenthetjük, hogy az egyszerű, harmonikus komolyzene a legjobb ilyenkor.

Elalváskor nagyon halkan érdemes bekapcsolni az Álomszép Zenéket.

Az Álomszép CD dallamai minden korosztály számára megnyugtató hatásúak.

A zeneszerző saját tapasztalata és a tesztelésben résztvevő szakemberek véleménye szerint érdemes már a pocakos időszakban is hallgatni a lemezt. A 2007-es első megjelenés óta tudjuk, hogy az Álomszép zene a gyerekeket egészen a kisiskolás korig elkísérik!

Vásárlás, letöltés


A lemezek megvásárolhatók a Brendon áruházakban, a Media Markt üzletekben, lemezboltokban és a nagyobb könyváruházakban!


On-line vásárlás, letöltés:

Az illegális másolás, letöltés, megosztás megöli a zenét, kérlek ne tedd Te sem!

„Bizek Emi zeneszerző olyan zenét alkotott, amely fejleszti a kisbabák muzikalitását miközben egyszerre megnyugtató gyermeknek és felnőttnek is. Hallgassák örömmel!”

Cseszák Gyöngyi főszerkesztő, Baba Magazin

BIZEK EMI ALAPÍTVÁNY A KREATÍV GYERMEKEKÉRT

alapitvany.bizekemi.hu
2097 Pilisborosjenő Fő u. 4/a.
+36-26-336-407
alapitvany(kukac)bizekemi.hu
Adószám: 18397695-1-13

Köszönjük a tesztelésben nyújtott segítséget