TITLE

DESCRIPTION

ZENÉSZEINK

Bizek Emi

zongora, ének

Zeneszerző és zenetanár,
az ELTE ének-, zenetanár, karvezetés szakán végzett. Zeneszerzőként több, mint 100 saját szerzeményt írt. 2005-ben egyik szerzeményét beválogatták az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjébe. 2006-ban Fonogram Magyar Zenei Díjjal jutalmazták Kepes András: Világfalu című dokumentumfilm sorozatának filmzenéiért.

Szabó Ágnes

fuvola

Diplomáját 2012-ben szerezte a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. A Váci Szimfonikus Zenekar tagja. A taksonyi Hungaro-Art Alapfokú Művészeti Iskolában és a Dunakeszi Farkas Ferenc Művészeti Iskolában tanít fuvolát és furulyát.

Schild Evelin

hegedű

2012-ben végzett a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán, ahol klasszikus hegedű, kamaraművész, hegedűtanár diplomát szerzett.
2 évig volt tagja a nagy nevű debreceni Kodály Filharmonikus Zenekarnak, majd a fővárosba költözött. Jelenleg a Váci Szimfonikus Zenekarnak, és a hegyvidéki Solti György Kamarazenekarnak állandó hegedűse. A Józsefvárosi Zeneiskola hegedűtanára.
.

Ládi Zsuzsanna

brácsa

Brácsás, hegedűs, zenetanár és zeneszerző. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán végzett. Brácsásként a Divertimento Kamarazenekarnak és a Souvenirs együttesnek is tagja, hegedül egy vonós trióban és egy country zenekarban. Zenetanár Soroksáron és Budaörsön.

Rádli Ramóna

cselló

8 éves korában kezdett csellózni, Celldömörkön. A szombathelyi Konzervatórium után Budapesten, a Zeneakadémián végezte tanulmányait, Perényi Miklós osztályában. Számos nemzetközi kurzuson és versenyen vett részt. Különböző kamaraformációkban és szimfonikus zenekarokban játszik.

BIZEK EMI ALAPÍTVÁNY A KREATÍV GYERMEKEKÉRT

alapitvany.bizekemi.hu
2097 Pilisborosjenő Fő u. 4/a.
+36-26-336-407
alapitvany(kukac)bizekemi.hu
Adószám: 18397695-1-13

Köszönjük a tesztelésben nyújtott segítséget